Overnachten in Kamer Schuil

Heb jij ook behoefte aan een moment van ontspanning? Laat tijdens je overnachting in De Pionier de dagelijkse sleur los en kom tot rust in de natuurrijke omgeving. De Bed & Breakfast ligt in Lelystad, aan het water met de Oostvaardersplassen als achtertuin. Ontdek tijdens je overnachting alle prachtige bezienswaardigheden die Flevoland te bieden heeft.

Meer over de kamer

Vanaf 1953 is De Pionier Lelystad gebruikt als EHBO-post, om arbeiders van het werkeiland te ondersteunen in de gezondheid. Het werkeiland diende als overnachting voor de arbeiders die betrokken waren bij de drooglegging van Flevoland. Ter nagedachtenis aan deze arbeiders is Kamer Schuil vernoemd naar de familie Schuil die werkzaam waren op het werkeiland Lelystad.

Kamer Schuil is één van de kamers in onze Bed & Breakfast in Lelystad. De kamer is stijlvol en comfortabel ingericht voor het ervaren rust. De kamer bevat twee boxspringbedden zodat jij en je vriend(in) heerlijk kunnen bijkomen na een dag gevuld met de leukste activiteiten.

Kamer Schuil l Bed & Breakfast Lelystad

Faciliteiten in de kamer

Hieronder vind je meer informatie over de faciliteiten in de kamer;

  • Twee boxspringbedden
  • TV
  • Koffiezetapparaat
  • Gratis Wifi
  • Gedeelde badkamer met Kamer De Delfzijl

De prijs per overnachting bedraagt €90 inclusief ontbijt.
* In de Bed & Breakfast zijn twee hondjes aanwezig. Houdt hier rekening mee i.v.m. eventuele allergieën

De omgeving

Je vindt De Pionier op het werkeiland Lelystad. Deze prachtige Bed & Breakfast is gelegen aan het water in natuurrijke omgeving. Je wordt omringt door de knusse haven en de Oostvaardersplassen. Door de centrale ligging van de Bed & Breakfast in Lelystad, kun je de leukste citytrips plannen. Of ga aan het einde van een fijne wandeling een heerlijk hapje eten bij Club Port Side. Lees meer over de bezienswaardigheden op onze website.

Vragen?

Wil je meer weten over Kamer Schuil? Of wil je een kamer boeken? Klik op onderstaande button om jouw kamer te reserveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *