Overnachten in Kamer De Delfzijl

Wil jij een romantisch weekendje weg met je partner? Of heb je zin om op stap te gaan met je beste vriend(in)? Bij De Pionier boek je een comfortabele overnachting in Lelystad voor een onvergetelijk weekend.

De Pionier is een Bed & Breakfast in Lelystad met een fijne centrale ligging. Tijdens je overnachting in Lelystad kan je genieten van de knusse haven, Oostvaardersplassen en het natuurpark. Of ga je liever cultuur snuiven in één van de grote winkelsteden? Voor iedereen valt er genoeg te beleven!

Meer over de kamer

Vanaf 1953 is De Pionier Lelystad gebruikt als EHBO-post, om arbeiders van het werkeiland te ondersteunen in de gezondheid. Het werkeiland diende als overnachting voor de arbeiders die betrokken waren bij de drooglegging van Flevoland. De kamer is vernoemd naar het stoomschip Delfzijl. Deze boot heeft een essentiële rol gespeeld in het aanleveren van materialen voor de inpoldering.

De kamer De Delfzijl is één van de kamers in onze Bed & Breakfast in Lelystad. De kamer bevat een tweepersoons boxspring zodat jullie heerlijk kunnen ontspannen na een dagje uit.

Kamer De Delzijl l Bed & Breakfast Lelystad

Faciliteiten in de kamer

Hieronder vind je meer informatie over de faciliteiten in de kamer;

  • Tweepersoons boxspring
  • TV
  • Koffiezetapparaat
  • Gratis Wifi
  • Gedeelde badkamer met Kamer Schuil

De prijs per overnachting bedraagt €90 inclusief ontbijt.

* In de Bed & Breakfast zijn twee hondjes aanwezig. Houdt hier rekening mee i.v.m. eventuele allergieën

De omgeving

Tijdens je overnachting in Lelystad kan je genieten van de mooie haven. De Bed & Breakfast ligt aan het water met de Oostvaardersplassen als achtertuin. Geniet van een gezellige wandelroute of ga sportief op de fiets. Door de ligging van de Bed & Breakfast in Lelystad kun je eenvoudig een leuk stadje of dorpje bezoeken. Lees meer over de bezienswaardigheden op onze website.

Vragen?

Wil je meer weten over Kamer Schuil? Of wil je een kamer boeken? Klik op onderstaande button om jouw kamer te reserveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *