Het natuurpark Lelystad

Wandelen in hét mooiste natuurpark van  Flevoland? Dan is het natuurpark Lelystad de place to be! In dit prachtige park kom je oog in oog te staan met wilde dieren. Deze dieren kan je bekijken tijdens een wandelroute, of via één van de mooiste fietsroutes. Stel vragen aan de boswachter of ga zelf op avontuur. In natuurpark Lelystad is er genoeg te doen.

Het fantastische dierenrijk

Tijdens het bezoek aan dit bijzondere natuurpark, kom je vele wilde dieren tegen. Van wilde zwijnen tot edelherten. Of geniet van de schattigste otters die rondzwemmen in het park. Deze dieren worden elke dag om 15.00 uur gevoederd. De gastheren-en dames vertellen je meer over het park en al haar dieren. In het bezoekerscentrum vertellen ze ook over de leukste nieuwtjes, tips & tricks. Start daarom elk bezoek bij het bezoekerscentrum, voor een onvergetelijke ervaring.

Op de fiets

Heb je geen fiets bij je? No stress! Bij het bezoekerscentrum kan je voor een klein bedrag een fiets huren. Per dag kost de fiets €5,50. Geniet van de verschillende fietsroutes en leer het park beter kennen. Bij het bezoekerscentrum kunnen ze je alles vertellen over deze routes. Fiets daarna meteen door naar het Hajé restaurant. Hier serveren ze de lekkerste appeltaart terwijl je de geur ervaart van een luxe cappuccino. Alles wat je nodig hebt om na te genieten van de fietstocht.

Op safari

In het leukste natuurpark van Flevoland kan je ook op safari gaan. Gedurende de zomervakantie is de safari op het water een aanrader! De gids vertelt alles over het leven in en langs het water. Op deze manier leer je het natuurpark op een unieke manier kennen. Stap je liever niet op de boot? Stap dan in de excursiewagen. Je komt ontzettend dicht bij de wilde dieren te staan. Ga op ontdekkingsreis en geniet van deze avontuurlijke ervaring.

Kom langs bij de Pionier!

Wil je meer zien van Flevoland? Bezoek bijvoorbeeld Bataviastad of ga een hapje eten bij Brasserie Bakboord. Of bezoek één van de vele schattige dorpjes van de provincie. Tijdens je overnachting bij De Pionier geniet je van een natuurrijke omgeving, uitstekende roomservice en van een comfortabele kamer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *