Fashion outlet: Batavia stad

Ben jij klaar voor een middagje shoppen? In Batavia stad vind je de mooiste merken voor de kleinste prijsjes. Deze fashion outlet in Lelystad heeft voor iedereen de beste merken. Winkels als Micheal Kors, Adidas en Nike zijn slechts het begin. Het is tijd voor een nieuwe garderobe!

F stands for Fashion

Batavia stad is een kleine winkelstad binnen Lelystad. Met meer dan 250 internationale modemerken is er voor vrouwen, mannen en kinderen voldoende te vinden. De merken bieden speciale discountprijzen aan. Deze speciale prijzen gelden op oude maar soms ook op nieuwe collecties. In de fashion outlet van Lelystad zijn er ook leuke pop-up stores. Tijdens de decembermaanden vind je bijvoorbeeld heerlijke pepernoten. En voor de Ajax fans is er sinds 2019 ook merchandise te koop. Houdt vooral de website van Batavia stad in de gaten voor meer updates.

Lunchbreak

Even een pauze tijdens het shoppen? Bezoek een leuk lunchtentje, koffiezaakje of ga lekker langs de McDonalds. De Starbucks is bijzonder populair onder het winkelende publiek. In dit koffietentje geniet je van heerlijke koffie. Houd je niet van koffie? Ook dan kan je terecht bij de Starbucks. Geniet van een heerlijk gebakje met een kopje thee. Als je zin hebt in een luxe tussendoortje kan je ook één van de speciale chocoladewinkeltjes bezoeken. Hier vind je de lekkerste bonbons, chocoladerepen en andere bijzondere lekkernijen.

Tijd voor cultuur

Heb je nog tijd over na het shoppen? Loop dan langs Batavialand. Voor jong en oud valt er veel te leren over de geschiedenis van Nederland. In Batavialand staat het VOC schip ‘’’De Batavia’’ tentoongesteld. Klim aan boord en leer meer over Nederland.

Pak je rust

Heb je nog meer zin om te shoppen? Overnacht in De Pionier en plan je volgende city trip. Door de centrale ligging van deze Bed & Breakfast zijn vele steden te bereiken. Of bezoek een gezellig dorpje. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *