Dineren in Lelystad haven

Heb jij zin in een heerlijk wijntje, diner of een gezellige borrel? Say no more! Club Port Side is het restaurant dat je zoekt voor een avondje gezelligheid. Het restaurant is gevestigd in Lelystad haven, dus op loopafstand van de Bed & Breakfast. Tot in de late avonduurtjes borrelen is dan geen probleem meer. Cheers!

Lunchen

Geniet tijdens je lunch van een prachtig uitzicht op het terras. Het restaurant ligt aan het water midden in de haven van Lelystad. Met de uitgebreide lunchkaart van Club Port Side zit er altijd wel een gerecht tussen dat aan jouw wensen voldoet. Combineer een broodje carpaccio met één van de heerlijke wijnen, voor een ontspannen lunch aan het water. Of geniet van een voortreffelijke cappuccino.

Dineren

Wil jij na een drukke dag genieten van een uitgebreid bourgondisch diner? Dan ben je bij restaurant Club Port Side aan het goede adres! De uitgebreide menukaart heeft zowel vlees, vis als vegetarische gerechten. Enjoy the view in Lelystad Haven voor een perfecte afsluiting van je dag.

Borrelen

Uiteraard kan je na het diner nog gezellig blijven zitten voor een borreltje. Op het terras geniet van je het heerlijke zeebriesje en de zonsondergang, onder het genot van een drankje. Ook voor het terrasmoment heeft Club Port Side een heerlijke borrelkaart. Met hapjes die variëren van een kaasplateau tot oer Hollandse bitterballen. Maak je gezellige borrelavond compleet met een heerlijke avondwandeling bij de Oostvaardersplassen.

Geniet van een gezellig avondje uit bij het restaurant in Lelystad haven.

Good to know

Wist je dat je een welkomstdrankje ontvangt bij Club Port Side als je overnacht bij De Pionier? Deze Bed & Breakfast ligt in Lelystad aan het water, op loopafstand van het restaurant. Bekijk meer informatie over de bezienswaardigheden, kamers en prijzen op onze website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *