Dé winkelstad van Flevoland

Wist je dat Almere centrum sinds 2017 de beste winkelstad van Flevoland is? Met ruim 400 winkels is er voor iedereen een leuke winkel te vinden. Van fashion tot verfijnde boekenwinkels, Almere heeft het allemaal. Uiteraard kan je ook even bijkomen van het winkelen in één van de lunchrooms. Shop till you drop ladies and gentleman!

It’s time to shop

Almere wordt nog wel eens onderschat, maar je mag deze stad zeker niet overslaan. In het bruisende stadshart is het winkelaanbod zeer divers. Je vindt hier zowel de duurdere merken zoals Hugo Boss of de kleinere boetiekjes in de Bottelaarspassage. En natuurlijk is Almere ook bekend geworden door de grote Primark. Deze winkel valt niet te missen! Als je vervolgens de stationsstraat doorloopt zie je de leukste kledingswinkels voorbijkomen. Wil je even opladen? Probeer dan heerlijk kopje koffie bij het Barista café.

Beste winkelstad Flevoland - Barista Café

Tijd voor een lunchpauze

Heb jij zin in een heerlijke bagel carpaccio, zalmsalade of een club sandwich? Dan zit je in beste winkelstad van Flevoland helemaal goed! Met de verschillende lunchrooms is de lunchpauze je favoriete moment. Op Belfort plein kun je kiezen tussen Bagels & Beans, Hudson en nog vele andere. Of geniet van een heerlijk wijntje op het terras van NUL36. Deze nieuwe lunchroom is zeer populair onder de Almeerders. De landelijks sfeer, lounge stoelen en de vriendelijke bediening zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt.

Dineren in de stad

Ook is Almere rijk aan kleine en gezellige restaurantjes. Voor de echte pizza liefhebber adviseren wij Woodstone. Bij dit trendy restaurant kan je unieke pizza’s (Carpaccio Pizza moét je proberen), fenomenale pasta’s en lekkere desserts bestellen. De landelijke sfeer zorgt direct voor gezelligheid aan tafel. Geen behoefte aan een Italiaanse avond? Probeer dan Madame Jeanette! Dit unieke Surinaamse restaurant serveert voor fijne prijsjes heerlijk eten. Ervaar de smaken van de Surinaamse Toko in een relaxte moderne setting.

De beste winkelstad van Flevoland heeft ook verschillende sushi restaurants. Probeer IDA op stadhuisplein en geniet van all you can eat Sushi. Krijg jij de 5 bestelrondes helemaal vol?

Na het eten even het eten laten zakken? Bezoek het Almere strand voor een gezellige strandwandeling.

Nog niet uitgekeken?

Wil je nog meer zien van Almere? Of ben je nieuwsgierig geworden naar de rest van Flevoland? Boek een overnachting bij De Pionier. Tijdens deze overnachting in een monumentale arbeidswoning geniet van je van de unieke geschiedenis en de rustgevende omgeving.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *